Представляємо перших суддів Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2021

Зустрічайте команду суддів, що буде оцінювати роботи в конкурсах Brand Experience & Activation, Public Relations, Direct Marketing, PR Craft, Brand Experience Craft, Direct Marketing Craft

Hortensia Nastase, Vice-President, Creative Services, Lowe Group, Румунія
Andrey Tyukavkin, Executive Creative Director, Publicis Latvia & Lithuania, Латвія
Valentina Amenta, Creative Director, FCB Partners, Італія
Ioana Zamfir, Executive Creative Director, MRM, Румунія
Julia Dovlatova, Executive Creative Director, Geometry Prague, Чехія
Sergio Alonso, Creative Director and Copywriter, США
Ivelina Gicheva-Nikolova, Group Creative Director, Ogilvy Sofia, Болгарія
Karel De Mulder, Creative Creative Director, AIR Brussels, Бельгія

Однією із головних цінностей фестивалю КМФР є члени журі, які є визнаними світовими експертами в галузі реклами та креативності, професіоналами міжнародного рівня.

У конкурсі BrandExperience& Activation судді будуть оцінювати роботи, в яких успішно продемонстровано досвід спілкування, відносин споживача з брендом, а у BrandExperienceCraft показано майстерність взаємодії споживача з брендом.

В PublicRelations будуть судити роботи, що спрямовані на створення і збереження довіри і взаєморозуміння між брендами і їх аудиторією. А в конкурсі PRCraft будуть оцінювати виняткову та найкращу креативну практику в межах обраної PR-спеціалізації.

У конкурсі DirectMarketing судді розглянуть кампанії, в яких продемонстрована успішна робота із залучення конкретної цільової аудиторії, а у DirectMarketingCraft - майстерність цільових комунікацій в дірект кампаніях.

Нагадуємо, що до фестивалю допускаються конкурсанти з усіх країн світу і КМФР відкритий для рекламних агенцій, рекламодавців, медіа та індивідуальних учасників.

Реєструйте свої роботи за посиланням kiaf.com.ua.

sostav.ua