Журі WOW DONE AWARDS 2017 розпочало свою роботу. Результати дізнаємось у Львові вже наступного тижня

28 членів журі із 17 країн світу вже почали суддівство конкурсних робіт WOW DONE AWARDS 2017. В цьому році кількість WOW-кейсів зросла на 20%. Незабаром, у Львові будуть оголошені результати фестивалю, акредитацію можна оформити до 17 березня.

Нагадаємо, що дводенна програма міжнародного фестивалю маркетингових та digital комунікацій WOW DONE AWARDS 2017 буде дуже насиченою і цікавою. Конференція Best Marketing Practices з семінарами, майстер-класами та надихаючими виступами з актуальними і гострими темами з різних областей реклами, маркетингових комунікацій і digital. Цього року конференція пройде в цікавому і незвичному місці –  у «Львіварні», один із сучасних музеїв пивної історії України, де кожен його відвідувач може відчути себе справжнім пивоваром, "доторкнутися" до історії пива та "зазирнути" в процес пивоваріння.
 
Повна програма Best Marketing Practices на сайті.
 
Розважальна програма теж не менш приваблива. Учасники WOW DONE AWARDS 2017 будуть мати можливість відвідати Postmen video night напередодні офіційного відкриття,  а також відпочити на вечірках в театрі пива "Правда" та у "Львівській копальні кави".
 
Що потрібно, щоб оформити акредитацію на WOW DONE AWARDS 2017 24-25 березня у Львові? Пройти за посилання, створити особистий кабінет і заповнити форму. WOW-акредитація готова і це всього лиш один крок. Вартість участі за посиланням.
 
Якщо у вас виникають питання, пишіть в оргкомітет: 0038 (044) 490-90-30 media@vrk.org.ua – Яна Бакун.
 
До зустрічі у Львові!
 
?sostav.ua