Закриття літнього сезону з Клубом Івенторів України

Головна подія event-літа 2019 - відродження Клубу івенторів України! 
 
28 серпня 2019 р. сотні власників, керівників та співробітників івент-бізнесу, замовників та підрядників подій, зберуться на закриття літнього сезону Клубу івенторів України в пляжному закладі BIRUZA Beach Club!!! Провідні експерти, лідери думок, успішні бізнесмени поділяться з учасниками корисною та актуальною інформацією у невимушеній атмосфері на чарівній терасі біля фантастичного басейну з безліччю прохолоджуючих напоїв!
 
Відтепер оновлений Клуб івенторів України буде поєднувати розваги та неформальне спілкування з насиченою лекційною програмою, розподіленою на три частини: ключова тема, досвід та компетенції. 
 
Ми різнобічно розглянемо одну з тенденцій індустрії - імерсивність, що продовжує розвиватися, все більше використовуючи різноманітні інструменти кіно, театру та мультимедійні технологій, навчимося рахувати емоції за допомогою штучного інтелекту, дізнаємося як на 100% використовувати тренд "занурення" та які механізми побудови імерсивного заходу. 
 
Стирати  межі між фантазією та реальністю будемо з провідними експертами AntHill RG,  MYSTERY PLAY, Magic Innovations і Rockets event agency. 
 
Разом з співзасновником та бренд-шефом  F&B Catering Юрієм Коваленко дізнаємося тонкощі організації міжнародного кейтерингу (а це 3000 осіб й 10 діб!) та отримання підтримки посольства України. 
 
Отримаємо лайфхаки від маркетинг-директора лідера ринку, сертифікованого бізнес-тренера Вікторії Єсауленко на тему "Ефективного спілкування з клієнтом". 
Закривати ділову програму події буде  Андрій Джеджула, теле-радіо ведучий та засновник агенції Djedjula MUSIC з лекцією "Менеджмент кризових ситуацій, або як спланувати форс-мажор?".
 
Ознайомитися з детальною програмою  та тезами виступів, купити квитки можна на сайті:  https://2event.com/uk/events/1792614
 
Візьми з собою купальні приналежності, рушник та гарний настрій!
 
Вартість: 500 грн. 
Оплата в день події - 600 грн.
Членам МАМІ  - знижка 20% (промо-код: mami)

* при необхідності бухгалтерських документів, звертайтеся за рахунком-фактурою, заповнивши заявку: https://forms.gle/1e2aUdSSsgo8vNjT7
 
Час та дата заходу: 28.08.2019, з 15:00 до 21:30
Місце: BIRUZA Beach Club, 7 км від КП по Новообухівській трасі, с. Підгірці.
Модератор події: Андрій Джеджула, актор, теле-радіо ведучий та засновник агенції Djedjula MUSIC.