Chief Operating Officer в dentsu Ukraine став Володимир Фризюк

На позицію Chief Operating Officer комунікаційної групи dentsu Ukraine назначено Володимира Фризюка.
 
У зоні відповідальності нового COO – формування, розвиток та реалізація стратегій зростання бізнесу, зміцнення репутаційного лідерства на ринку. Володимир сфокусується на ще більш ефективній взаємодії між бізнес-юнітами групи, злагодженій роботі менеджменту та продуктивності проектних команд різних агенцій.
 
«У форматі короткого прес-релізу дуже важко перерахувати усі якості Володі, як успішного керівника. За нього краще говорять результати його роботи на посаді Директора з нового бізнесу за чотири роки. Тому, на мій погляд, дуже логічним було рішення надати йому можливість реалізувати себе вже на новій позиції», – коментує Олександр Гороховський, CEO dentsu Ukraine.
 
Володимир у рекламній індустрії з 2007 року. Близько 15 років будував кар'єру в компанії dentsu Ukraine на різних позиціях, тому бездоганно знайомий з кожним сектором агентського комунікаційного бізнесу. З 2018-го обіймав посаду New Business Director. Ключові галузі експертизи включають обслуговування клієнтів, медіастратегію, планування та медіабаїнг.
 
«З 2008 року в dentsu Ukraine я змінив 4 вектори роботи, кожен крок давав глибше розуміння, як внутрішніх процесів, так і взаємодії з ринком. Успіх напрямку нового бізнесу, який я очолював з 2018 року, більшою мірою пов'язаний з правильним налаштуванням процесів всередині групи. Кожен новий виграний клієнт давав усвідомлення не лише сильних сторін конкретних агенцій і робочих груп, але й потенційні шляхи для їх зміцнення та оптимізації. Перехід на нову посаду дозволить мені ще більше сконцентруватися над ефективною крос-роботою 12 агенцій групи», – коментує Володимир Фризюк, COO dentsu Ukraine.