Компанія LEGO випускає новий перегоновий автомобіль LEGO® Technic McLaren Formula 1™

Водії, готуйтеся підживити свою пристрасть до Formula1 під час того, як ви складаєте новий перегоновий автомобіль LEGO® Technic™ McLarenFormula1™! Ця вражаюча нова модель наповнена вишуканим дизайном і функціональністю, які неодмінно стане зіркою в будь-якій колекції.
 
Так само, як і реальний аналог нового конструктора, ця приголомшлива модель LEGOє насправді унікальною інженерною досконалістю. Створена в тісній співпраці між інженерними експертами з theLEGOGroupі McLarenRacingпід час розробки нового перегонового автомобіля Formula1, нова модель віддає данину культовій лівреї сезону 2021 року, даючи шанувальникам уявлення про очікування від нової сезонної моделі RacingF1 McLaren. Версія шедевра LEGO® TechnicMcLarenFormula1™ повністю створена за моделлю версії в натуральну величину з циліндровим двигуном V6 з рухомими поршнями, кермом, що активується з кабіни, підвіскою та блокуванням диференціала.
 
Новий перегоновий автомобіль LEGO® Technic McLaren Formula 1™ є першим втіленням автомобіля Formula 1 LEGO® Technic і пропонує шанувальникам перегонів ретельний переклад новаторського дизайну McLaren і передових технологій. Цей набір дає ентузіастам Formula 1 можливість зарядитися енергією та розслабитися під час складання конструктора із ретельним вивченням справжньої будови перегонової машини.
 
«Партнерство між the LEGO Group та McLaren постійно розвивається, особливо коли ми збираємося разом для наступної співпраці. Ми ніколи не припиняємо здивовувати та надихати наших шанувальників, розсуваючи межі можливостей за допомогою технологій та дизайну максимально приближенных до реальності» – сказав Нілс Хенрік Хорстед, керівник відділу продуктів LEGO® Technic. 
 
Джеймс Кі, виконавчий директор з технічних питань McLaren Racing, зазначив:
«Ми раді представити незвичайну модель LEGO Technic нашого автомобіля McLaren F1: веселого та захоплюючого продукту, який надає шанувальникам практичну інтерпретацію нового дизайн автомобіля F1 2022 року. Це стало можливим завдяки спритній співпраці з командою the LEGO Group, яка справді прийняла дух нашого сміливого підходу до дизайну. Кінцевий продукт виглядає фантастично, і ми не можемо дочекатися, щоб зробити його доступним для наших шанувальників».
 
Ця модель складається із 1432 деталей та обов’язково подарує шанувальникам LEGO і перегонів McLaren Racing шалене відчуття, коли вони перетинають фінішну лінію. Маючи понад 5 дюймів (13 см) у висоту, 25,5 дюймів (65 см) у довжину та 10,5 дюймів (27 см) в ширину, модель укомплектована спонсорськими наклейками, щоб зробити її максимально приближеним до реальності унікальним експонатом.