Міжнародна онлайн-школа All Right пропонує безкоштовні уроки англійської мови для всіх дітей України

Для підтримки маленьких українців під час війни
 
Міжнародна онлайн-школа All Right, що спеціалізується на викладанні англійської мови для дітей від 4 років у 18 країнах світу, пропонує безкоштовні уроки для усіх маленьких українців. Заняття проходитимуть протягом усього квітня двічі на тиждень — у вівторок і четвер на YouTube-каналі All Right. Ознайомитися із деталями та розкладом занять можна за посиланням.
 
Під час уроків англійської мови діти будуть вивчати алфавіт, малювати, рахувати, дивитися короткі повчальні казки, розфарбовувати та виконувати різноманітні вправи, розроблені за спеціальною методикою. Наприклад, розбирати хіти Біллі Айліш, «подорожувати» по Діснейленду та навіть вигадувати магічні заклинання разом з Гаррі Поттером. 
 
«Ще з початку російського вторгнення в Україну компанія All Right, яка була заснована в Україні, зайняла чітку і тверду позицію в роботі — припинити обслуговування і маркетинг в Росії. Ми проти війни і це позиція, яку має дотримуватись кожна освітня організація! Ми не збираємось стояти осторонь і хочемо допомогти тим, що вміємо робити найкраще — навчати дітей англійської мови. Ми впевнені, що зараз, як ніколи, українським дітям потрібна якісна освіта і звичайні дитячі радощі. І саме в цьому у нас є професійний багаторічний досвід!», — розповів Олег Оксюк, засновник і CEO онлайн-школи All Right.
 
Окрім того, кожному маленькому українцю All Right додатково дарує 5 розмовних клубів. Для дітей це буде нагода отримати підтримку від вчителів та однолітків з різних країн, навчатись розмовній англійській мові та відволіктись від негативних подій в країні, що вкрай потрібно зараз кожній дитині. Детальніше про розмовні клуби можна дізнатися на сайті школи.
 
All Right – це онлайн-школа англійської мови, що спеціалізується на викладанні іноземної для дітей із різних країн. На початку 2022 року школа мала 25 000 клієнтів щомісяця та більше 200 співробітників із різних куточків України та світу.
 
Під час війни компанія зупинила співпрацю в Росії. Зараз команда All Right організувала благодійний фонд допомоги співробітникам, вчителям і їх сім’ям з України, що постраждали від воєнних дій РФ на території нашої країни. Зробити благодійний внесок і стати підтримкою для українських родин можна за посиланням.