VARUS та Mars Incorporated надали корм котячому притулку

VARUS разом з постачальником кормів для домашніх тварин Mars Incorporated передали дніпровським притулкам для безпритульних котів 400 кг корму.
 
VARUS від початку війни допомагає ЗСУ, біженцям, підрозділам Тероборони та мешканцям міст, що постраждали від обстрілів. Проте під час війни допомога від суспільства та бізнесу потрібна ще й безпритульним тваринам, які тепер ще більш вразливі та менш захищені.
 
Притулки для тварин фіксують значне зменшення надходжень благодійних внесків, затримку постачання кормів та ліків.
 
Щоденно на утримання одного котика в притулках витрачається до 100 грам корму. Крім витрат на корм потрібно постійно купувати наповнювачі, вакцини, сплачувати комунальні рахунки та ветеринарні послуги. До того ж багато тварин з початком війни опинилися на вулиці, бо власники не взяли їх із собою в евакуацію. Це теж збільшило навантаження на притулки.
 
Тому мережа VARUS разом з постачальником кормів для домашніх тварин Mars Incorporated передали дніпровським міні-притулкам для котів Товариства захисту тварин “Вірність” 400 кг корму.
 
Смаколики отримають 250 мурчиків з притулків “Вусаті полосаті”, “Мурляндія”, “Cat hostel” та Притулку для котів домашнього типу.
 
VARUS та Mars Incorporated впевнені, що у такий важкий для країни час особливо важлива людяність. Допомога незахищеним тваринам теж важлива, адже вони теж —  жертви війни, яку розв’язав наш ворог.
 
Закликаємо всіх небайдужих також допомогти притулкам, що опікуються безпритульними тваринами у ваших містах. Переказуйте кошти, купуйте корм та беріть в родину тварин з притулків.