«Атмосферна школа» та АЛЛО запускають безкоштовний курс з маркетингу та комунікацій для підлітків

«Атмосферна школа» та компанія АЛЛО представляють новий онлайн-курс для дітей середнього та старшого шкільного віку — «Маркетинг та комунікації». Курс створено спільно компаніями для допомоги дітям у визначенні майбутнього професійного шляху.
 
Під час навчання слухачі ознайомляться з основами Public relations, Social Media Marketing та Digital Marketing. Цей курс дозволить дітям ближче ознайомитися з нюансами та особливостями популярних і затребуваних професій. Лекторами будуть топ-менеджери з провідних українських компаній. Вони разом із дітьми зануряться у специфіку кожної з професій, дадуть як загальний огляд, так і розкажуть про тонкощі та особливості кожної з них. Курс «Маркетинг та комунікації» від «Атмосферної школи» та АЛЛО дозволить дітям дізнатися більше про цю сферу та допоможе при виборі майбутньої професії. 
Навчання на курсі триватиме до двох місяців у онлайн режимі. Діти самі керуватимуть темпом навчання, обираючи комфортний для себе формат. Курс включає практичні заняття, лекції, модулі, дослідження, а також елементи гейміфікації.
 
Для «Атмосферної школи» та АЛЛО цей проект є пілотним, компанії сподіваються, що курси про різні професії стануть регулярними. Наступні тематики залежатимуть від інтересів відгуків користувачів.
Доступ до курсу «Маркетинг та комунікації» є абсолютно БЕЗКОШТОВНИМ. Так компанії підтримують українських дітей, які під час війни втратили звичний ритм життя та на собі відчули всі жахи обстрілів, евакуації та втрати рідних домівок. Розробники сподіваються, що курс не лише допоможе дітям обрати свою професію у майбутньому, але й вже зараз відволіче їх від суворої буденності воєнного стану і вони зануряться у такий цікавий і різноманітний світ маркетингу та комунікацій. 
 
Для того щоб долучитися до курсу потрібно перейти за посиланням https://www.atschool.com.ua/courses-post-type/marketyng-ta-komunikatsiyi/,  заповнити реєстраційну форму та почати отримувати нові знання.