Customer Experience 2019, МАМІ + Могилянка: новий курс розпочинається!

Ми знову збираємо молодь для навчання, яке допоможе майбутнім маркетологам опанувати сучасні та майбутні моделі технологій впливу, керування поведінкою споживачів та прогнозування результатів маркетингових кампаній. У січні стартує Інноваційний курс практичного маркетингу "Customer Experience 2019" – спільний проект МАМІ та кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Наталія Морозова, голова Правління МАМІ зазначає: «Зараз епоха миттєвих змін. Стратегії бізнесу, практика реклами, споживчі моделі, технології комунікації - все навколо нас вдосконалюється постійно, щодня, щогодини. Тому майбутнім спеціалістам треба бути в темі, і програма Customer Experience допоможе дізнатися, що нового у сфері маркетингових комунікацій».

Експертний курс створено для студентів 3-го курсу. Протягом 3-х місяців  - інтенсивне заглиблення в теми діджитал та офлайн комунікацій, ефективного впливу на споживачів та торгівельний персонал, алгоритми класичного промо та креативного івенту. Крім лекцій та практик – дебати та батли, кар’єрні поради, та реалістичні мрії про майбутнє маркетингу 2050. Склад викладачів – Вища Ліга Маркетингу країни: Наталія Морозова, Аліна Фролова, Олександр Микитенко, Марія Шляхова, Олександра Логвіненко, Юлія Корняга, Наталія Жигалкіна, Світлана Гукова, Віктор Кисляков, Юлія Голота, Світлана Степаненко, Іветта Делікатна. Загалом  12 яскравих тем, 13 визнаних експертів, 13 лекцій, 6 практичних завдань та індивідуальне завдання. Сертифікати отримають найкращі студенти, та у всіх бажаючих буде можливість пройти стажування в агенціях маркетингових комунікацій.

Освітній проект Могилянки та МАМІ стартував у 2017 році. Катерина Пічик, завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом факультету економічних наук в НаУКМА, ділиться враженнями: «В минулому навчальному році відбувся проект Програми Customer Experience від Міжнародної асоціації маркетингових ініціатив. Ефект вражаючий! В цьому році на програму записалось 100 студентів з різних спеціальностей та навіть з інших факультетів! Очікуємо не менш захопливих лекцій та вражаючих кейсів».

Детальніше ознайомитись з програмою МАМІ та темами лекцій можна в презентації. 



 
***
Міжнародна Асоціація Маркетингових Ініціатив (МАМІ) www.mami.org.ua — офіційна галузева організація ринку маркетингових сервісів, об’єднує біля 50 агентств. Створена 19 травня 2006 року.
Мета Асоціації — сприяти високому розвитку рекламного бізнесу, стимулювати конкуренцію і поліпшити професійний рівень компаній, які використовують маркетингові послуги.
МАМІ здійснює ряд проектів: публікує прогнози розвитку ринку, проводить дослідження, складає рейтинги агентств маркетингових сервісів по креативності та доходам, організовує освітні заходи для початківців і досвідчених фахівців галузі та багато іншого.